Malowanie talerzy :D

Malowanie na talerzu to ogromna frajda szczególnie, gdy nie jest to sos,warzywa czy oliwa. Wakacyjne czarowanie przedmiotów ciąg dalszy, bo podczas dzisiejszych Warsztatów ART nasi podopieczni poznali dwie techniki.. talerze wyszły piękne. Zapraszamy do galerii.

Czwartkowe warsztaty ART :D

Czy zwykły zeszyt w kratkę może być wyjątkowy? Oczywiście! Wystarczy trochę chęci, wyobraźni i cierpliwości, by zamienić czas w szpitalu na dobrą zabawę. W dniu 4.07.2019 podczas Warsztatów ART, nasi podopieczni ozdobili zeszyty zamieniając je w wakacyjne pamiętniki lub prezenty dla sióstr, braci i przyjaciół. Zapraszamy do galerii. więcej zdjęć na Facebooku

Upominki dla dzieci :)

Weronika i Wojtek Siwek to kolejna Młoda Para, która poprosiła swoich gości o upominki dla dzieci. Kolorowanki, pluszaki i inne prezenty wczoraj trafiły do Maluszków z oddziału III 🙂 Dziękujemy wszystkim Gościom, a naszej cudownej parze życzymy samych słonecznych dni, dużo zdrowia oraz tony Miłości