Przekaż nam swój 1%

Zastanawiacie się jakiej organizacji przekazać swój 1%? Chcecie wiedzieć na co nasza Fundacja przeznacza zgromadzone w ten sposób pieniądze?

W końcu nasze motto to: POMAGAJMY A NIE MÓWMY O POMAGANIU

W 2017 roku wsparliśmy finansowo 250 dzieci chorych na nowotwory. Między innymi finansujemy leczenie dzieci, kupujemy leki i sprzęt rehabilitacyjny, zwracamy koszty dojazdów dzieci i ich rodziców do szpitala, ponosimy koszty pobytu rodziców w hostelu przyszpitalnym, zapewniamy opiekę psychologiczną i fizjoterapeutyczną dla dzieci, wyposażamy szpital w nowoczesny sprzęt, remontujemy oddziały szpitalne, organizujemy wycieczki i spotkania integracyjne dla dzieci, które zakończyły leczenie, a na co dzień opłacamy warsztaty artystyczno-rozwojowe dla dzieci znajdujących się w szpitalu.

Chcemy, aby szpital stał się miejscem przyjaznym dzieciom i ich rodzicom. W końcu spędzają tam wiele długich miesięcy. Dlatego też w minionym roku dzięki przekazanym przez Was 1% mogliśmy wyremontować oddział III, zaprojektowaliśmy nowoczesną i funkcjonalną kuchnię, z której korzystają dzisiaj rodzice. Mogą przygotowywać w niej posiłki dla dzieci, a nawet robić pranie- zupełnie jak w domu

To tylko niektóre z naszych działań Szczegółowe informacje znjadziecie na naszej stronie http://fundacjapomocydzieciom.com.pl/

Wiele ważnych wyzwań i projektów jeszcze przed nami, dlatego liczymy na Wasz 1%

Dziękujemy z całego serca za zaufanie