To był bal

Balik dla naszych podopiecznych to już tradycja. Co roku organizujemy spotkania noworoczne, na które zapraszamy małych superbohaterów razem z całymi rodzinami

W tym roku balik pobił wszystkie rekordy! Po pierwsze był najliczniejszy- bawiło się razem z nami 350 osób z rodzin, które są doświadczone choroba nowotworową 🙂 Ponadto był to balik z rekordową ilością atrakcji: koncert Marta Podulka z gościnnym występem Huberta Szczęsnego, przedstawienie Mikołajów z krakowskiego Teatru Nikoli, Klown Agent Bogus, Czarodziej Zbigniew Brzozowski – BROZI MAGIC SHOW, DJ Wetty i Agnieszka Czyż, poznanscy policjanci, sala piękności, gdzie wszyscy mogli skorzystać z usług specjalistów od metamorfoz, sala bajkoterapii, fotobudka, wata cukrowa, malowanie buzi, a nawet dmuchany zamek rozdaliśmy najwięcej maskotek Myszki Miki i Mini i zjedliśmy najwięcej pyszności przygotowanych przez pracowników poznańskiego Hotelu Mercure Poznan Centrum 🙂 Nad całością czuwał niezastąpiony Emotions Events Najważniejsze tego dnia było to, ze mogliśmy być razem, dzieci, ich rodzice i rodzeństwo, my, wolontariusze, lekarze i zaloga ze szpitala. To był piękny czas!

Dziękujemy z całego serca naszym darczyńcom, dzięki którym możemy takie chwile wspólnie przeżywać !